Welkom! Open Bedrijven Dag 25 mei!

Gefeliciteerd! U heeft een cadeaubon in handen waarmee u gratis bij ons een NL Tuinlabel kunt aanvragen. Wij leggen u kort uit wat dit label inhoudt en hoe u deze in kunt wisselen. 

Wat is een NL Tuinlabel

Onze partner NL Greenlabel zet zich in om de leefomgeving duurzamer en groener te maken. Een van de manieren waarop ze dit willen bereiken is de inzet van het NL Tuinlabel. Dit Tuinlabel maakt inzichtelijk hoe het met het groen en de duurzaamheid van uw (bedrijfs)tuin is gesteld en hoe u dit kunt verbeteren.

Vergelijkbaar met het energielabel voor je woning laat het NL Tuinlabel zien hoe duurzaam uw tuin is. Het label geeft inzicht welke maatregelen genomen kunnen worden waarmee uw tuin gaat bijdragen aan een betere leefomgeving voor mens en dier.

Wat is het voordeel van een NL Tuinlabel

Met een Nl Tuinlabel lever je een bijdrage aan een betere leefomgeving. Daarnaast kan het de waarde van je woning verhogen en kan het helpen bij het verkrijgen van een groene hypotheek. Een duurzaam tuinontwerp betekent daarnaast vaak ook dat u minder geld kwijt bent aan onderhoud.

Een gratis NL Tuinlabel aanvragen

Door met ons contact op te nemen kunt u op vertoon van uw cadeaubon een gratis Tuinlabel aanvragen. Onze Stiphovenier staat klaar om een kijkje te komen nemen in uw tuin!