Welkom! Open Bedrijven Dag 25 mei!

PROJECTOMSCHRIJVING

Duurzame bedrijfstuin in Elspeet

Dit bedrijfspand rij je niet snel ongezien voorbij. Aan het begin van het Veluwse Dorp Elspeet staat het prachtige, nieuwe pand van Bakker Piet.

Voordat het pand gebouwd werd hebben we voor de opdrachtgever eerst een compleet 3D ontwerp gemaakt voor de bedrijfstuin rondom het pand. Hiermee werd duidelijk hoe het pand ingepast kon worden in de bestaande omgeving. Ook belangrijke functies als terrasruimte, een duidelijke entree, fietsparkeerruimte en veilige looproutes zijn in dit plan meegenomen.

Met dit ontwerp als basis is een complete bedrijfstuin aangelegd. Voor de verhardingen zijn de tijdloze tegels en traptreden van Schellevis beton gebruikt. Verder is het terrein ingericht met uniek en bijpassend straatmeubilair van CorTen staal van Furns zoals afvalbakken, banken en diverse plantenbakken. Uiteraard is de tuin voorzien van bijpassende beplanting waarbij gekozen is voor een rijke variatie aan bloei om ook een bijdrage aan de biodiversiteit te leveren. Een compleet en volautomatisch beregeningssysteem zorgt voor een goede groei van de planten, door middel van meerdere sensoren wordt alleen water gegeven indien dit ook daadwerkelijk nodig is.

Klantervaring

Klantnaam