Wij hebben een nieuwe vacature. Bekijk hem snel!

Grafverzorging

Een laatste rustplaats heeft onderhoud nodig om er blijvend verzorgd uit te zien. We onderhouden en restaureren graven, grafstenen en grafmonumenten voor klanten. Stip Hoveniers heeft jarenlange ervaring en verzorgt graven op de hele Veluwe.

Waardige monumenten

Verzorgt u het graf van een dierbare? Of wilt u het doen, maar bent u daar niet toe in staat? Stip Hoveniers onderhoudt en restaureert de graven en grafmonumenten van uw dierbaren.

Wij ontzorgen nabestaanden graag door het graf netjes te onderhouden. Hiervoor bieden wij meerdere onderhoudsabonnementen aan, al vanaf € 21,50 per jaar.

Naast onderhoud voeren wij ook herstel- en restauratie-werkzaamheden uit aan grafstenen en monumenten. Met onderhoud en restauratie blijven de graven van uw dierbaren er tot in lengte van jaren waardig en verzorgd uit zien.

Zo verzorgen wij grafmonumenten

Onderhouds­abonnementen

Om een grafsteen of monument jaarrond netjes te houden is onderhoud nodig. Dit doen wij op en rond de Veluwe op basis van onderhoudsabonnementen. Dit is wat we doen:

Afhankelijk van de ligging bepalen wij samen met u de ideale frequentie per jaar. Een graf onder de bomen heeft vaker een schoonmaakbeurt nodig dan een graf op een open plek. Net zoals een grafmonument met veel beplanting ander onderhoud vraagt dan een graf met enkel een dekplaat.

Goud

4x per jaar

Zilver

2x per jaar

Brons

1x per jaar

Restauratie van grafmonumenten

Naast het jaarlijkse onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor alle andere werkzaamheden die met het graf te maken hebben. Daarbij kunt u denken aan het vervangen van grind op het graf of direct rondom het graf, het aanbrengen van beplanting, het schilderen van letters en opschriften en het herstellen van verzakkingen. 

Voor het uitvoeren van allerlei soorten van herstel- en renovatiewerk hebben wij de benodigde gereedschappen. Indien nodig kunnen wij ook in onze werkplaats restauraties uitvoeren. Uiteraard gebeurt dit in overleg met u als nabestaande en de beheerder van de begraafplaats. Waar nodig werken wij samen met leveranciers van grafmonumenten. 

Kies uw onderhoudsabonnement

Al vanaf € 21,50 per jaar!

GRAFVERZORGING

Goud

4x per jaar

€ 69,50

GRAFVERZORGING

Zilver

2x per jaar

€ 38,50

GRAFVERZORGING

Brons

1x per jaar

€ 21,50

We maken naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Stip Hoveniers. 

Een goed keuzepakket word geboden om de graven van onze dierbaren te verzorgen. Afspraak is afspraak met een correcte terugkoppeling. Kwaliteit staat voorop, dat geeft een goed en tevreden gevoel!

Dhr. R. Denekamp