Bekijk onze vacature!

Wat we doen

Een beter klimaat start in je eigen tuin.

Een tuin is namelijk niet alleen een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur dichtbij, het speelt ook een belangrijke rol in het verbeteren van klimaat en biodiversiteit op grotere schaal.

Bij Stip Hoveniers ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden we levende tuinen. Dat doen we al sinds 1959.

Ons specialisme

Levende tuinen

In een levende tuin haal je de natuur naar je toe. Rondom je eigen huis wordt het fijner voor jezelf, kinderen en dieren. Natuur in je tuin betekent natuurlijk niet meteen een rommelige tuin. Een levende tuin is juist een tuin waarin mens en natuur elkaar versterken en aanvullen.

Monumentaal groen

Monumentaal groen is het behouden waard. Samen met u als eigenaar van historisch groen kijken we vanuit het verleden naar de toekomst. Op deze manier kunnen we historische elementen behouden, versterken en tegelijk aansluiten op de praktische wensen van nu.

Grafverzorging

Een laatste rustplaats heeft onderhoud nodig om er blijvend verzorgd uit te zien. We onderhouden en restaureren graven, grafstenen en grafmonumenten voor klanten. Stip Hoveniers heeft jarenlange ervaring en verzorgt graven op de hele Veluwe.

Wat we al maakten

Onze ideeën heeft Henriekus perfect vertaald naar een 3D schets. De uitvoering door Edwin, Jelle en Rolf was nog mooier dan wij hadden durven dromen. Voor ons staat Hoveniersbedrijf Stip met STIP op nummer 1!

Daniël, Nienke, Maartje en Cato