Bekijk onze vacature!

Duurzaamste hovenier

Sinds 2021 mogen wij ons Duurzaamste hovenier van Nederland noemen. Een titel die wij met grote trots en dankbaarheid dragen! De afgelopen jaren hebben wij er met ons team hard aan gewerkt om steeds duurzamer te worden. Het is erg mooi dat deze inzet en onze innovatieve vernieuwingen bekroond zijn geworden met deze prachtige titel. De verkiezing voor duurzaamste hovenier vindt jaarlijks plaats en wordt georganiseerd door Tuin en Landschap en Innogreen. Een goed initiatief, dat ons en andere bedrijven meer en meer bewust maakt van hoe belangrijk het is om duurzaam te werken en je op dit vlak te blijven ontwikkelen en vernieuwen.

Duurzame geschiedenis

Al 63 jaar zit duurzaamheid vanuit de filosofie van rentmeesterschap in ons bedrijf. Opa Hendrik was voordat hij met ons Hoveniersbedrijf begon al rentmeester op een landgoed. Het besef dat we hier op aarde zijn om dat wat onze Schepper aan ons heeft gegeven te bouwen en te bewaren is via de generaties doorgegeven. Bouwen en bewaren voor de generaties die volgen, maar ook voor onze opdrachtgevers die ons zoveel vertrouwen geven. De laatste jaren laten we steeds bewuster zien waarom we rentmeesterschap en duurzaamheid belangrijk vinden en zijn we als bedrijf steeds duurzamer geworden. Dat is niet onopgemerkt gebleven!

Duurzame toekomst

Met deze prijs gaan we natuurlijk niet op onze lauweren rusten. We hebben heel mooie stappen gemaakt, maar we kunnen nog verschillende stappen maken. En daar zijn we druk mee bezig en ook maken we weer plannen voor de toekomst. Zodat we blijven werken aan een duurzame toekomst

Ontdek meer in onze kennisbank