Welkom! Open Bedrijven Dag 25 mei!

Tuin in de cloud met Gardena® smart system

De cloud, wanneer hoort u er nou niet over? Daar gebeurt het allemaal! Online werken en data opslaan wordt steeds normaler. En de thermostaat in je huis vanaf je telefoon bedienen gebeurt steeds vaker. Misschien gelooft u het nog niet, maar ook de toekomst van tuinieren gebeurt in de cloud! 

Meer tuingemak met Gardena® smart sytem

Gelukkig kunnen we niet digitaal onkruid plukken, snoeien of een hele tuin aanleggen. Dit blijft vakmanschap waar handwerk voor nodig is. En waar we elkaar gelukkig ook blijven zien en ontmoeten! 

Cloud technologie wordt alleen wel steeds meer gebruikt in de tuin. Zo kunt u nu genieten van meer gemak met het GARDENA smart system. Watergeven en grasmaaien vanuit slechts één app op uw smartphone! 

Hoe werkt het?

Het hart van het systeem is de smart Gateway, deze maakt gebruik van de router om verbinding met het internet te maken. En dit apparaat stuurt draadloos alle apparaten aan die in gebruik zijn. Via de app op de smartphone alle apparaten bedienen. Het GARDENA smart system bestaat sinds 2016 maar heeft nu al een brede toepassing. Op dit moment zijn er meerdere soorten robot gazonmaaiers die gazons tot wel 1600m2 kunnen maaien! Ook zijn er meerdere sets voor tuinbesproeiing en druppelbevloeiing van bloembakken inclusief de combinatie met sensoren voor bodemvocht e.d. Daarnaast kunnen ook bronpompen en accu’s voor diverse tuinmachines gekoppeld worden.

Maak gerust een afspraak met uw Stiphovenier, dan vertellen we graag meer!

Ontdek meer in onze kennisbank