Welkom! Open Bedrijven Dag 25 mei!

Waterbeleving met Creastone

Water in de tuin, brengt een tuin tot leven. Dat is de slogan van Creastone, het bedrijf van Bram Pape die prachtige waterelementen maakt. Sfeerbollen, waterschalen, waterornamenten en maatwerk, er is van alles mogelijk. Op een duurzame en unieke manier kunnen we met Creastone waterbelevingen toevoegen aan de tuin, daarom gebruiken wij deze producten graag!

Over Creastone

Creastone is het bedrijf van Bram Pape, de ontwerper en eigenaar van dit bedrijf. Creastone is gevestigd in de Achterhoek waar de verschillende producten worden bedacht en gemaakt. Met zijn achtergrond als hovenier weet Bram pure, tijdloze ontwerpen te maken die in elke tuin perfect tot hun recht komen. De ontwerpen worden in hoogwaardig beton door Bram zelf gemaakt.

De producten

Creastone heeft een aantal verschillende producten om waterbeleving te creëren. Met de waterschalen kunnen prachtige beeklopen worden gemaakt. De waterschalen zijn los te gebruiken maar ook te combineren, daarnaast zijn ook fonteinschalen leverbaar. Verder zijn de waterschalen uit te breiden met verlichting, ook zijn dichte schalen zonder uitloop verkrijgbaar. Verder maakt Bram diverse waterornamenten zoals bronstenen, vierkante waterlementen en waterbollen. Tenslotte zijn er nog de sfeerbollen waarin ook water voor een unieke beleving zorgt.

Meer weten? Kijk dan eens op www.creastone.nl voor alle mogelijkheden!

Ontdek meer in onze kennisbank