Wij hebben een nieuwe vacature. Bekijk hem snel!

PROJECTOMSCHRIJVING

Rustige leeftuin bij vrijstaande woning in Apeldoorn

Een prettige leeftuin, dat is de wens. Een ruime, maar smalle en kale achtertuin was het vertrekpunt voor deze herinrichting. Daarbij is er sprake van meerdere hoogteverschillen door de bouw van de woning. Met deze ingrediënten heeft onze ontwerper eerst een 3D ontwerp gemaakt voor deze tuin in Apeldoorn.

In het ontwerp is een rustige en groene leeftuin neergezet. De hoogteverschillen naast de oprit naar de verdiepte garage zijn opgevangen met een muur van Combi Wall Splitton blokken in twee etappes. In deze muur is met behulp van Schellevis treden een trap naar de tuin gemaakt. In de tuin zelf is door de opdrachtgever een houten trap gerealiseerd naar het bestaande, verhoogde terras. Daarnaast heeft hij zelf de houten erafscheiding aan de achterzijde van de tuin gemaakt.

Centraal in de tuin is een ruim terras aanwezig van rustige Infinito Moderno tegels. Deze zijn gecombineerd met enkele opvallende Mosaic Arabica Designtegels. Om een groene oase in de tuin te realiseren zijn meerdere leibeuken toegepast. Naast de al aanwezige Berk is nog een prachtige Reuzenkornoelje (Cornus controversa) toegepast. Samen met de andere beplanting is de tuin het hele jaar door groen en vol van kleur. Voor eenvoudig onderhoud van het gazon is tenslotte nog een Gardena Sileno robotmaaier geïnstalleerd.

Klantervaring

Klantnaam