Welkom! Open Bedrijven Dag 25 mei!

Een natuurlijke uitstraling met Kokosystems

Sinds een aantal jaar zijn onze Stiphoveniers installateurs van de tuin- en geluidsschermen van Kokosystems. Het gebruik van deze duurzame producten past bij onze visie op een levende tuin en wij verwerken ze met regelmaat in onze tuinontwerpen. Als vaste leverancier weten steeds meer klanten ons te vinden met een vraag over dit mooie product. Het Kokowall systeem is een Nederlandse uitvinding en wordt volledig in Nederland geproduceerd.

Kokowall Schutting

Het tuinscherm van Kokowall is een begroeibaar tuinscherm waarbij de buitenzijde is afgewerkt met natuurlijke en duurzame kokosvezels. De tuinschermen bestaan uit een frame van verzinkte stalen profielen welke is opgevuld met kunststof buizen, omwikkeld met kokosvezel.

Behalve dat het er fraai uitziet, zijn kokosvezels de ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten. Kokowall tuinschermen zijn te combineren met alle typen klimplanten. Binnen enkele jaren is een Kokowall scherm volledig begroeid!

Kokowall Lite Geluidsscherm

Het Kokowall Lite Geluidsscherm is een lichtgewicht constructie met een hoge isolatiewaarde, speciaal geschikt voor de tuin bij jou thuis. Het geluidsscherm is aan de tuinzijde afgewerkt met natuurlijke en duurzame kokosvezels. Achter de rij kokosbuizen is het geluidsscherm voorzien van en geluidsisolerende plaat door een verzinkt staalnet. De schermen zijn geheel op maat leverbaar en het geheel is af te maken met een bijpassende tuindeur!

Stip Hoveniers heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met het plaatsen van zowel Kokowall tuinschermen als geluidsschermen. Vraag hier gerust meer over en kom met ons in contact!

Ontdek meer in onze kennisbank